Termeni si conditii

Cum Comand?

Iti punem la dispozitie comanda telefonica sau prin intermediul website-ului www.golden-flowers.ro.

Telefonic
Foloseste unul din numerele de telefon: 0756 344 858. In functie de comanda si de destinatie iti vom comunica timpul de livrare si costul.

Website
1. Acceseaza www.kalyteros.ro si alege produsele pe care le doresti adaugandu-le in cos folosind optiunea „Adauga in cos”.
2. Foloseste butonul „Plaseaza comanda” pentru a incepe procesul de finalizare.
3. Daca ai un cod de reducere de la noi, te rugam sa il introduci in campul special de la inceputul formularului.
4. Introdu datele tale personale corecte.
5. Verifica produsele din comanda si selecteaza modalitatea de livrare.
6. Bifeaza acceptul „termenilor si conditiilor site-ului” si apasa butonul de „Plaseaza comanda”.
7. Un operator va prelua comanda si iti va comunica timpul de livrare.

Zone Livrare

Municipiul Iasi: Transport Gratuit pentru orice comanda de minimum 100 de lei.

Pentru alte zone va rugam sa ne contactati telefonic.

Modalitati De Plata

Plata la agentul de livrare: cash sau cu cardul (POS mobil).

Plata cu cardul online: in curand.

Politica de retur

Comanda poate fi refuzata doar in momentul livrarii, produsele comercializate sunt perisabile si nu pot fi returnate.

Program Livrari

Luni – Vineri:

  • comenzile preluate in dupa-amiaza zilei anterioare sau pana in ora 9:30 se livreaza intre 10:00 si 12:00
  • comenzile preluate in intervalul orar 9:30 – 17:00 se livreaza in intervalul 17:30 – 19:00
  • comenzile preluate dupa ora 17:00 vor fi livrate in ziua urmatoare

Sambata:

  • comenzile preluate in dupa-amiaza zilei anterioare sau pana in ora 9:30 se livreaza intre 10:00 si 12:00
  • comenzile preluate in intervalul orar 9:30 – 14:00 se livreaza in intervalul 14:30 – 16:00

Duminica: 

  • nu se efectueaza livrari

Informatii Suplimentare

Poti comanda si ridica produsele personal de la Golden Flowers, din Str. Mitropolit Varlaam nr. 1, Bl. 902, Sc. A, parter, Iasi, fara a fi nevoie sa te incadrezi in valoarea minima a comenzii de 100 de lei.

Termeni Utilizare

Acceptarea termenilor de utilizare
Termenii şi condiţiile de utilizare guvernează modalitatea de folosire a site-ului web www.golden-flowers.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul Golden Flowers, acceptaţi şi sunteţi de accord să respectaţi aceşti Termeni şi condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare, nu trebuie să utilizaţi site-ul web www.golden-flowers.ro. Aceste condiţii de utilizare pot afecta drepturile dvs. şi ar trebui să le citiţi cu atenţie.

Modificări ale termenilor de utilizare
Golden Flowers îşi rezervă dreptul de modificare a acestor Condiţii de utilizare, cu sau fără notificare. Versiunea cea mai recentă a acestor Condiţii de utilizare poate fi accesată printr-un clic pe link-ul denumit „Termeni şi condiţii” din partea de jos a tuturor paginilor site-ului www.golden-flowers.ro. Cea mai recentă versiune de Termeni şi condiţii va înlocui versiunile anterioare.

Confidenţialitate şi informaţii personale
Golden Flowers se angajează să protejeze confidenţialitatea informaţiilor personale pe care clienţii le furnizează pe site-ul nostru. Orice informaţie prezentată pe site este supusă Politicii de confidenţialitate a firmei.

Contul dumneavoastră
Dacă utilizaţi site-ul www.golden-flowers.ro sunteţi responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului dvs. şi a parolei şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile care au loc în contul dvs. sau utilizând parola dvs. Reprezentanţii Golden Flowers şi partenerii acestora îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respectă politica firmei.

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate conţine link-uri către site-uri terţe care nu sunt deţinute sau controlate de Golden Flowers. Golden Flowers nu are nici un control asupra, şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidenţialitate sau practicile site-urilor terţe părţi. În plus, Golden Flowers nu poate cenzura sau edita conţinutul de pe orice site terţă parte. În consecinţă, vă încurajăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care îl vizitaţi. De asemenea siteul Golden Flowers.ro foloseşte cookieuri. Acestea sunt fişiere pe care siteul le copie pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăţi experienţa pe care o aveţi pe acest site.

Accesul la site
I. Golden Flowers acordă permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite în prezentul document, cu următoarele condiţii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial şi (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, în orice mediu, fără autorizaţia prealabilă scrisă Golden Flowers.
II. Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului, va trebui să creaţi un cont. Niciodată nu puteţi folosi alt cont fără permisiune. Atunci când creaţi contul, trebuie să furnizaţi informaţii corecte şi complete. Sunteţi singurul responsabil pentru activitatea care apare pe contul dvs. şi trebuie să păstraţi parola contului securizat. Notificaţi reprezentanţii Golden Flowers imediat ce observaţi orice încălcare a securităţii sau utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.
III. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să lansaţi orice sistem automat, inclusiv, fără limitare, „roboţi”, „cititoare offline”, etc, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe cereri la serverele Golden Flowers într-o anumită perioadă de timp decât un om poate produce în mod rezonabil în aceeaşi perioadă, prin utilizarea unui web browser.

Dreptul de proprietate intelectuală
Conţinut de pe site-ul Golden Flowers, cu excepţia Termenilor şi condiţiilor de utilizare, incluzând, fără limitare, text, software, scripturi, grafică, fotografii, caracteristici interactive şi articole text („Conţinut”) şi mărci comerciale sunt deţinute de către sau sub licenţă Golden Flowers şi fac obiectul dreptului de autor şi dreptului de proprietate intelectuală în conformitate cu legislaţia din România şi convenţiile europene. Conţinutul de pe site este furnizat pentru uz personal şi nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afişat, vândut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fără acordul scris al proprietarilor.

Disclaimer
Utilizarea site-ului www.golden-flowers.ro se face pe propria răspundere. Golden Flowers nu garantează acurateţea sau integralitatea continutului acestui site sau conţinutul oricărui site legat la acesta şi nu îşi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greşeli, sau de erori de conţinut, (II) vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. şi utilizarea site-ului nostru, (iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate şi / sau orice informaţii personale şi / sau informaţii financiare stocate, ( IV) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, viruşi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părţi terţe, şi / sau (V) orice erori sau omisiuni de conţinut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute ca urmare a utilizării conţinutului postat. Golden Flowers nu îşi asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terţ prin website-ul Golden Flowers sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă forma de publicitate.

General
Informaţiile prezentate pe site-ul www.golden-flowers.ro, au caracter informativ şi pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Produsele pot să difere ca aspect de fotografiile de produs care au caracter de prezentare.