Buchetele din ziua nunții

ianuarie 4, 2019 3:40 pm

Ideile pentru buchetul de mireasă perfect vin şi pleacă în fiecare zi. Sfatul pe care noi ți-l putem da este să ții cont de personalitatea ta. Buchetul de mireasă trebuie să fie accesoriul care te reprezintă, prin urmare imaginația ta este liberă. Adaugă un element personal, o bijuterie care a aparținut bunicii tale sau o bucată de material din bluza pe care o aveai când v-ați cunoscut. Pe lângă elemetul personal pe care îl poți adăuga, trebuie să ții cont de decorul evenimentului, rochie și înălțimea ta. Un buchet de mireasă rotund reprezintă cea mai elegantă alegere. Pentru ca buchetul tău să capete voluminitate, îți recomandăm să folosești bujori și trandafiri. Dacă îți dorești ceva absolut încântător, îți sugerăm să folosești flori exotice.

buchet-mireasa-matiola

Buchetul domnișoarei de onoare nu trebuie să atragă atenția mai mult decât buchetul miresei, dar în același timp trebuie să fie un contrast între cele două.

Buchetul nașei din punct de vedere cromatic trebuie să fie legat de aranjamente și bineînțeles de buchetul miresei. În cazul în care buchetul miresei are culori deschise, care să reprezinte puritate, cel la nașei trebuie să conțină culori puternice, culori care vor reda maturitatea și înțelepciunea acesteia.

Mirele, nașul și cavalerii de onoare vor purta mereu concarde din flori.

Aranjarea locației

Aranjamentele centrale pentru mese nu trebuie făcute neapărat din flori, dacă preferi totuși această variantă și vrei să economisești și niște bani, optează pentru iederă, de exemplu. Este ieftină și de efect. Decorațiunile florare trebuie să fie spectaculoase și să dea impresia că au fost special create pentru mireasă. Poți face o arcadă de flori chiar la intrarea în localul unde are loc nunta, însă și perdeluțele de flori vor crea un aspect deosebit și original.

Anotimpul și nuanțele potrivite lui

Nu există o combinație perfectă de culori. Orice alegere și combinație este potrivită, dacă este pe placul mirilor. Culorile închise dau un aer rafinat și stilat, cele deschise unul romantic, jucăuș. 

Cele mai populare culori printre mirese sunt alb, roz, mov, portocaliu, galben și roșu. Iată cum pot fi combinate acestea: Albul transmite puritate, credință și bunăstare, iar mint și peach sunt nuanțele care îl vor scoate în evidență. Combinația este perfectă pentru nunțile de primăvară sau vară. Poți folosi trandafiri, cale, stephanotis, narcise, orhidee, lăcrămioare, ghiocei, iasomie, dalii, gladiole, delphinium, hortensii, ranunculus, lisianthus, bujori, lalele, wax flower, bumbac sau anemone.

Floare de bumbac

Florile roz, gri, ivory sunt combinație ideală pentru o nuntă modernă. Rozul simbolizează senzualitate, entuziasm și energie. Combinat cu gri și ivory, va da naștere unui eveniment sofisticat. Florile potrivite pot fi lisianthus, trandafiri, bujori, hortensii, garoafe, lalele, crini, ranunculus, minirosa.

Hortensie mov
Crin alb

Dacă dorești să alegi flori în nunțe de galben, portocaliu sau alb, trebuie să știi că: portocaliul emană bucurie și căldură, iar asocierea lui cu albul și galbenul creează combinația perfectă de culori însorite. Rolul albului este să ofere luminozitate și prospețime. Combinația este perfectă mai ales pentru o nuntă casual, între prieteni și se potrivește cu primăvara, vara sau toamna. Poți folosi pentru asta: floarea soarelui, narcise, lalele, gerbera, crini, frezii, trandafiri, minirosa, narcise, orhidee, crini, iasomie, ghiocei, lalele, bujori sau lisianthus.

Orhidee

Combinația care nu trece niciodată neobservată este cea dintre mov/violet, albastru și argintiu. Vei obține un efect spectaculos cu hortensie, muscari, lisianthus, anemone, zambile sau lavandă.

Pentru nunțile de vară îți recoandăm galben, bleumarin și alb. Această combinație îți duce gândul la prospețime și lejeritate. Galbenul și bleumarinul se potrivesc de minune și vor da evenimentului un aer jucăuș și relaxant, în același timp. Alege narcise, floarea-soarelui, lalele, gerbera, crini, frezii, trandafiri, minirosa, orhidee, iasomie, ghiocei, bujori sau lisianthus.

Dacă vrei ca nunta ta să exprime dramatism, emoție, dar totodată romantism, alege roșu. Vei transforma evenimentul într-unul formal, dar modern, și foarte elegant. Combinația este potrivită mai ales pentru sfârșitul toamnei sau pentru nunțile din timpul iernii, iar florile potrivite sunt: trandafiri, dalii, amarilis, lalele, gerbera, minirosa, narcise, orhidee, crini, iasomie, ghiocei, bujori sau lisianthus.

Categorisit în:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *