5 pași în alegerea buchetului de mireasă

aprilie 6, 2019 7:03 pm

Buchetul de mireasă este cel mai important accesoriu al unei mirese, el focalizează atenția asupra frumuseții și eleganței acesteia. Chiar dacă nu există alegeri greșite sau corecte, acordă atenție anumitor factori atunci când îți alegi buchetul.

1.Ai grijă la mărimea și dimensiunea buchetului! Știm că îți dorești un buchet mare, dar dacă ești o mireasă minionă, un buchet voluminos te va încurca foarte mult. Îți recomandăm buchetele rotunde.  În același timp, un buchet mare poate acoperi rochia, iar rolul buchetului este de a accentua rochia de mireasă. Asigură-te că buchetul tău de mireasă este mai mic decât talia ta, astfel îți vei pune în evidență silueta și formele naturale.

2. Buchetul de mireasă trebuie să completeze rochia. Se spune că „frumusețea se află în detalii”, iar buchetul de mireasă trebuie să fie detaliul care va defini rochia de mireasă. Compoziția buchetului trebuie să fie în concordanță cu stilul, modelul și detaliile rochiei tale.

3. Alegerea culorilor potrivite reprezintă pasul cel mai dificil, dar frumos în același timp. Ai grijă din nou la rochie, culorile din buchet trebuie să completeze rochia, mai ales dacă aceasta este albă. Pe lângă aspectul rochiei, trebuie să ții cont și de anotimpul în care are loc evenimentul cel mai important din viața ta. Astfel, vara este anotimpul cel mai variat, buchetul de mireasă se poate bucura de o gamă largă de culori. La polul opus vom găsi iarna, bineînțeles, a cărei culoare dominantă este albul. Primăvara te poți bucura de culorile pale, iar toamna poți încerca nunațe de portocaliu, roșu sau violet.

P.S. Nu uita să îți păstrezi o bucată din materialul rochiei, această bucată poate fi înfășurată în jurul buchetului!

4. Verifică dacă florile pe care le dorești sunt disponibile în acea perioadă din an. Există flori pe care nu le găsești în unele perioade sau sunt foarte greu de procurat, iar prețul este cu mult mai mare decât în mod normal. Lucrează împreună cu designer-ul floral la alegerea florilor pe care le vei avea în buchetul de mireasă. Nu uita că fiecare floare transmite câte ceva. Calele sunt florile care simbolizează eleganța și puritatea, în timp ce bujorii sunt asociați cu romantismul, frumusețea și echilibrul sufletesc.

5. Stabilește cu designer-ul floral ora la care buchetul îți va fi livrat! Cere-i acestuia să te învețe cum să porți buchetul, designerii știu cum să te învețe să porți cu grație un buchet. Este secretul lor bine păstrat!

Categorisit în:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *